KAZANDİBİ

Aşağa gitmek

KAZANDİBİ

Mesaj tarafından NAZLI Bir Paz 16 Ağus. 2009 - 22:25

Malzemeler

1 su bardağı şeker
1 litre süt
5 çorba kaşığı pirinç unu
1 çorba kaşığı margarin
Hazırlanışı
Bir tencerede pirinç ununu hafif sararıncaya kadar kavurun. Daha sonra sütü ve şekeri ekleyerek karıştırın. Kaynayıp göz göz olunca yağladığınız ve üzerine pudra şekeri serptiğiniz tepsiye dökün. Soğumaya bırakın. Daha sonra ocağın üstünde çevirerek altının kızarmasını sağlayın. Soğuduktan sonra kesin ve kızarmış kısmı üst tarafta olacak şekilde servis yapın.
avatar
NAZLI
Forumun Bağımlısı
Forumun Bağımlısı

Mesaj Sayısı : 439
Tecrübe Puanı : 4075
Aktiflik - Beğenilirlik : 2
Kayıt tarihi : 15/06/09
Yaş : 28
Nerden : Siirt

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Sayfa başına dön

- Similar topics

 
Bu forumun müsaadesi var:
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz